Penzion pod Hájkem

-
Ubytování zatím nemá hodnocení
Cenová hladina: Střední
20 lůžek
6 pokojů
Horní Branná 117, 512 36 Horní Branná, Česká republika

Popis ubytování

Na chvilku vypnout a odjet z města do hor. V Krkonoších se ukrývá maličký penzion, který vám umožní si uprostřed čisté přírody opravdu odpočinout. Děti se hned po příjezdu rozeběhnou na dětské hřiště na zahradě penzionu a vy můžete posedět opodál pod pergolou se zaslouženou čerstvou kávou nebo točeným pivem. Začátek dovolené, jak má být.

Ubytování pro rodiny s dětmi na farmě v Krkonoších

Vybrat si můžete ze tří útulných rodinných apartmánů. Díky samostatným ložnicím si i na dovolené můžete dopřát několik hodin ničím nerušeného spánku. Tady po ránu nemusíte nikam spěchat, pomalu se s dětmi přesuňte do místní restaurace a pochutnejte si na snídani z regionálních surovin a produktů místní farmy. K pobytu si můžete objednat i plnou penzi, a tak si nemusíte lámat hlavu s obědovými balíčky. 

Penzion s bazénem a dětským hřištěm 

Čekají vás tu dny plné výletů do lesů a zimního lyžování na nedalekých sjezdovkách (nejen) pro rodiny s dětmi. V létě, když se vám nikam nebude chtít chodit, se natáhněte u bazénu, kde vaše děti s tatínky dovádí při vodních hrách. A když s sebou nezapomenete přibalit prarodiče, postarají se vám o vaše nejmenší, zatímco vy se půjdete za náročný den odměnit do místního wellness. Nechte se unášet na vlně pohody a klidu ve vířivce a namožená těla zregenerujte v místní sauně

celý popis ubytování skrýt popis

Zjistit ceny a dostupnost

Rezervace Dostupnost Recenze Ceník

Vybavení a služby ubytování

Vybavení pro děti
Venkovní dětské hřiště
Dětská postýlka
Prostor na kočárek
Obecné
Wi-Fi pro hosty zdarma
Přístup s domácím mazlíčkem
Parkování pro hosty zdarma
Restaurace
Vhodné pro
Lyžování
Cyklistika
Koupání
Pěší turistika
Sport
Půjčovna kol
Wellness
Venkovní bazén
Sauna
Vířivka

Aktivity v okolí

Načíst další aktivity

Další ubytování v okolí

Hodnocení rodin s dětmi 8,3
Hotel Labuť
Vrchlabí, Krkonoše
2.2 km
Cenová hladina: Střední
Hodnocení rodin s dětmi 8,3
Hotel TTC ***
Vrchlabí, Krkonoše
2.3 km
Cenová hladina: Střední

POMÁHÁME RODINÁM OBJEVOVAT ČESKO

Rozhodli jsme se, že rodičům zjednodušíme plánování dovolených a zážitků s dětmi. Méně hledání znamená více času na společné chvíle s vašimi blízkými. Explorio.cz je vyhledávač rodinných pobytů a pohodových výletů. Pomáháme rodinám objevovat Česko.