Apartmány Babyhouse

9,7
Hodnocení rodin s dětmi (zdroj Booking.com)
Cenová hladina: Střední
24 lůžek
3 pokoje
Dolní Lomná 96, 739 91 Dolní Lomná, Česká republika

Popis ubytování

Našli jsme pro vás dokonalé ubytování pro rodiny s dětmi v Beskydech. Úplně na východě Česka se nachází moderní rodinný domek se třemi apartmány. Vyrazit sem můžete s přáteli a jejich rodinami, protože Babyhouse pojme až 24 návštěvníků. Užívat si tak můžete společné chvíle na zahradě s dětským hřištěm, při grilování nebo ve vířivce. Soukromí a klid najdete ve svém útulném apartmánu s vlastním dětským koutkem.

Apartmány pro velké rodiny

Bydlet budete v jednom ze tří apartmánů s originálními názvy. Apartmán v přízemí Malý Princ a apartmán v patře V medvědím brlohu pohostí každý až 10 osob. Oba apartmány mají dvě ložnice a dětský pokoj. V něm nechybí spousta hraček, her, SMART TV, herní konzole apod. Do všech pokojů je možnost přidat přistýlku nebo dětskou postýlku. Apartmány mají taky dvě koupelny, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyni včetně základních potravin. V každém z těchto apartmánů se můžete těšit i ze soukromé terasy a elektrického grilu. 

V podkroví vás čeká třetí apartmán, Nebe. Zde se v pohodě ubytuje až 6 osob. Nebe je otevřený podkrovní byt, kde je spací část propojená s obývákem. Ani zde nechybí vybavený dětský koutek, koupelna, plně vybavená kuchyně a terasa s grilem.

Výbava pro miminka a batolata

Na dovolenou sem nemusíte příliš balit. Pro vaše nejmenší vám zapůjčí například dětskou jídelní židličku, postýlku, nočník, sedátko na wc, stupátko k umyvadlu, protiskluzové podložky do sprchy, vaničku, kojící polštář, lehátko pro miminko, kolébku, ohřívačku láhví, dětské nádobí i příbory. Na hřišti s pískovištěm, stolním tenisem, prolézačkou i lezeckou stěnou nechybí odrážedla, kočárky pro panenky, koloběžky i míče

Ubytování s vířivkou

Při nepříznivém počasí využijte venkovního altánu s velkou dětskou hernou. Děti tu budou hrát nejrůznější společenské hry, hry na Nintendu nebo dovádět s hračkami. A až ratolesti usnou, naložte se do vířivky. Bez problémů zde dosáhne signál z chůvičky, takže si chvíle jen ve dvou můžete opravdu vychutnat. Od teď už nemusíte přemýšlet, kam na dovolenou s dětmi.

celý popis ubytování skrýt popis

Zjistit ceny a dostupnost

Vybavení a služby ubytování

Aktivity v okolí

Načíst další aktivity

Další ubytování v okolí

Hodnocení rodin s dětmi 9,0
Penzion Na Kamyncu
Jablunkov, Beskydy a Valašsko
137 m
Cenová hladina: Střední
Hodnocení rodin s dětmi 9,1
Penzion Réva
Jablunkov, Beskydy a Valašsko
212 m
Cenová hladina: Nízká
Penzion Rideczech
Jablunkov, Severní Morava a Slezsko
1.4 km
Cenová hladina: Nízká
Apartmány u tenisového kurtu ***
Mosty u Jablunkova, Beskydy a Valašsko
2.3 km
Cenová hladina: Nízká
Penzion Rzehaczek
Dolní Lomná, Beskydy a Valašsko
2.6 km
Cenová hladina: Nízká
Horský hotel Kozubová
Milíkov, Beskydy a Valašsko
3 km
Cenová hladina: Nízká
Hodnocení rodin s dětmi 10
Hotel Kempa ***
Bukovec, Beskydy a Valašsko
4.3 km
Cenová hladina: Střední
Chata Pod Loučkou
Jablunkov, Beskydy a Valašsko
5.5 km
Cenová hladina: Nízká
Hodnocení rodin s dětmi 8,8
Penzion Tyra
Třinec, Severní Morava a Slezsko
6 km
Cenová hladina: Nízká

POMÁHÁME RODINÁM OBJEVOVAT ČESKO

Rozhodli jsme se, že rodičům zjednodušíme plánování dovolených a zážitků s dětmi. Méně hledání znamená více času na společné chvíle s vašimi blízkými. Explorio.cz je vyhledávač rodinných pobytů a pohodových výletů. Pomáháme rodinám objevovat Česko.

9,7
Hodnocení rodin s dětmi (zdroj Booking.com)