Apartmány Rosenberg

-
Ubytování zatím nemá hodnocení
Cenová hladina: Střední
11 lůžek
4 pokoje
Rožmberk nad Vltavou 50, 382 18 Rožmberk nad Vltavou, Česká republika

Popis ubytování

Nad řekou Vltavou, jen 5 minut chůze od hradu Rožmberk nad Vltavou, naleznete nové a stylové Apartmány Rosenberg. Buďte mezi prvními hosty, kteří si zde vychutnají pohodový pobyt a budou se zde cítit jako doma. Blízkost šumící řeky i starobylého hradu dodává celému městečku pohádkový nádech. Vy si můžete užít obojího - vychutnat si historii i zapůjčit lodě a sjet část Vltavy. Plavba po řece s hradem tyčícím se nad vámi nadchne ratolesti jakéhokoli věku. Ujít si nenechejte ani návštěvu blízkého Českého Krumlova nebo koupání na Lipně. Tady si užijí hlavně milovníci vodních sportů, ale také in line bruslaři, kterým je k dispozici stezka podél levého břehu Lipna.

Apartmány Rosenberg nabízejí dva komfortně vybavené a prosluněné byty se samostatnými vchody. Balzámem na duši vám bude posezení na letní terásce s celkovou kapacitou 12 osob a výhledem na tekoucí řeku. Najdete zde kvalitní zázemí, centrální topení a krbová kamna, moderní zařízení s plně vybavenou kuchyňskou linkou, úschovnu kol a lyží, čisté prostředí, wifi připojení, vlastní parkování s kamerovým systémem, venkovní posezení se zahradním nábytkem, malým grilem a ohništěm. Oba apartmány jsou dvoupodlažní, přičemž v přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyně s varnou deskou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a lednicí s mrazákem a koupelna. V patře se jsou dvě ložnice a druhá koupelna. K dispozici budete mít v případě zájmu také dětskou postýlku.

celý popis ubytování skrýt popis

Zjistit ceny a dostupnost

Vybavení a služby ubytování

Vybavení pro děti
Dětská postýlka
Prostor na kočárek
Možnost ohřátí příkrmu
Obecné
Pokoje s balkonem/terasou
Vlastní kuchyňka
TV na pokoji
Wi-Fi pro hosty zdarma
Parkování pro hosty zdarma
Vhodné pro velké rodiny
Vhodné pro
Cyklistika
Vodní sporty
Pěší turistika
Lyžování
Sport
Lyžárna/kolárna
Půjčovna dalšího sportovního vybavení

Aktivity v okolí

Načíst další aktivity

Další ubytování v okolí

Korzo Lipno
Lipno nad Vltavou, Šumava a Lipno
6.3 km
Cenová hladina: Nízká
Chalupa Pecivál Lipno
Lipno nad Vltavou, Šumava a Lipno
6.4 km
Cenová hladina: Střední
Villapark Lipno Dreams
Lipno nad Vltavou, Šumava a Lipno
6.5 km
Cenová hladina: Střední

POMÁHÁME RODINÁM OBJEVOVAT ČESKO

Rozhodli jsme se, že rodičům zjednodušíme plánování dovolených a zážitků s dětmi. Méně hledání znamená více času na společné chvíle s vašimi blízkými. Explorio.cz je vyhledávač rodinných pobytů a pohodových výletů. Pomáháme rodinám objevovat Česko.